Hallo, ik ben Sarah, Mama van 2. 


Wat onverwachts begon...

Ik ben in eerste instantie beginnen schrijven om mensen in te lichten. Ik was 36 weken zwanger van onze dochter toen zij gediagnosticeerd werd met een "congenitale hernia diafragmatica", in het Nederlands simpelweg een middenrifbreuk. Hoewel er niets simpel aan was want ik was hoogzwanger, kreeg een ijskoude douche en moest dit slechte nieuws ook nog gaan verder vertellen tegen alle familie en vrienden. Op dat moment werd mijn eerste blog een feit zodat mensen konden lezen wat er net aan de hand was, met tekst, uitleg en voorbeeld foto's! 

En het belangrijkste van alles; ik moest het niet opnieuw en opnieuw tegen iedereen vertellen! 

Groeit uit tot een hobby en zoveel meer...

In de maanden die na haar geboorte volgde kwamen er wat minder blogs online daar het me gewoon de tijd ontbrak. Eens weer aan het schrijven merkte ik dan toch weer dat ik er heel veel in kon verwerken en het me nog veel meer plezier gaf. Dus met der tijd kwamen er meer en meer blogs online. Toch blijft het een hobby en schrijf ik niet op vaste dagen, zo blijft het plezierig!

Nu is de tijd aangekomen om dit via een leuke "eigen" pagina te doen. Geen gevloek en getier meer (hopelijk :-) ) op bepaalde dingen die niet mee willen of gewoonweg dwars liggen! Veel leesplezier!